Овощни Разсадници ЕЛИТ - гр.Петрич. За поръчки: Тел. 0745 6 1974, GSM 0896 333 777, E-mail: razsadnik_elit@abv.bg

RSS SyndicatorДекоративни овощни дръвчета

Череши                    Круши
image1 image1
Вишни                     Сливи
image1 image1